Η Αθηνά Γεωργιάδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την σχολή Αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου το 2022. Πραγματοποίησε ένα εξάμηνο σπουδών στην σχολή Αρχιτεκτονικής στη Νάντη της Γαλλίας μέσω του προγράμματος Erasmus+. Μετά το πέρας των σπουδών της έζησε ένα χρόνο στο Βερολίνο κάνοντας πρακτική σε αρχιτεκτονικό γραφείο όπου και δούλεψε κυρίως σε ζητήματα interior design και οικοδομικών λεπτομερειών.
Η Ζορμπά Θωμαΐς γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε στη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε workshops και διαλέξεις, με θέματα που αφορούν στη διερεύνηση του αστικού ιστού και τρόπων χαρτογράφησής του. Παράλληλα, το ενδιαφέρον της για την επαφή και την επικοινωνία με τα παιδιά, οδήγησε στην εκπόνηση ενός πειράματος με τη συμμετοχή μίας τάξης δημοτικού σχολείου της Αθήνας, το οποίο αποτέλεσε και το αντικείμενο της ερευνητικής της εργασίας. Η έρευνα είχε ως επακόλουθο τη συμμετοχή της στην εικαστική έκθεση (2014), με θέμα “οι γειτονιές μας, προσεγγίζοντας τον ίδιο χώρο μέσα από τέσσερις διαλόγους”, η οποία διοργανώθηκε από το Ιστορικό Αρχείο Εθνικής Τράπεζας. Συμμετείχε ως ομιλήτρια στο συνέδριο “play_public” (2016), με θέμα : “οι 35 πόλεις των μαθητών”. Έχει δραστηροποιηθεί στον κατασκευαστικό χώρο με μελέτες, που αφορούν σε κατοικίες.
Αρχή περιπέτειας και τόπος γέννησης, Αθήνα. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο New York Institute of Technology (NYIT) της Νέας Υόρκης. Έχει εργασθεί και συμμετέχει σε πολυάριθμα έργα και μελέτες σε όλες τις σχεδιαστικές κλίμακες που αφορούν έργα ανακαινίσεων, ιδιωτικών έργων, δημόσιου χαρακτήρα και κατοικιών, με σημαντική εμπειρία από το στάδιο της μελέτης, της αδειοδότησης έως και την τελική κατασκευή, επίβλεψη και υλοποίηση. Κατά την επαγγελματική πρακτική της προσπαθεί να σχεδιάζει με επίκεντρο τον άνθρωπο καθώς πιστεύει στην “δράση” της Αρχιτεκτονικής και στην δύναμη που έχει να επηρεάζει τις λειτουργίες και διαδρομές των χρηστών-κατοίκων της.
<..Τόπος, χρόνος, άνθρωποι–ιδέα, σχέδιο, χρόνος, κατασκευή–νέο κτίριο, νέος τόπος ..>
H Aδριανή Μπαστούνη είναι διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (εγγεγραμμένη Αρχιτέκτονας σε Ελλάδα, ΤΕΕ από το 2008 και σε Αγγλία, ΑRB από το 2011 έως το 2017), με πολυετή εμπειρία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, στην κατασκευή, στο συντονισμό και υψηλή διαχείριση περίπλοκων, εγνωσμένης αξίας, διεθνών έργων (συμπεριλαμβανομένων έργων μεταφορών και υποδομών).
Επίσης αποφοίτησε από το ερευνητικό μεταπτυχιακό CIMO2 ‘Πόλεις και Κινητικότητα’ με εξειδίκευση ‘Μεταφορές και Κινητικότητα’ της École Nationale des Ponts et Chaussées και του Institut d’Urbanisme de Paris, καθώς και από το post-graduate diploma ‘3D Character Animation’ του Central Saint Martins College of Art and Design.
Τέλος, έχει άριστη γνώση σε σχεδιαστικά προγράμματα, προγράμματα παρουσίασης, διαχείρισης και επεξεργασίας.
Η Βαρβάρα Κούρτη αποφοίτησε από το τμήμα αρχιτεκτόνων μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και φοίτησε για ένα εξάμηνο στο Universidade de Coimbra της Πορτογαλίας το 2015-16. To 2018 η διπλωματική της εργασία συμμετείχε στα Sessions “Emerging Resilience” της Biennale της Βενετίας. Μετά τις σπουδές της σχεδίασε διάφορα έργα, μεταξύ των οποίων ιδιωτικές κατοικίες, πολυκατοικίες και ξενοδοχεία.
Η Αναστασία Νικολοπούλου αποφοίτησε από το τμήμα αρχιτεκτόνων μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Φοίτησε για ένα εξάμηνο (2015) στην École nationale supérieure d’architecture et de paysage de Bordeaux, όπου και εργάστηκε σε αρχιτεκτονικό γραφείο. Η διπλωματική της εργασία με αντικείμενο μελέτης το παραλιακό μέτωπο του Λαυρίου, επιλέχθηκε ως μία από τις 13 συμμετοχές για το ελληνικό περίπτερο στο παγκόσμιο συνέδριο αρχιτεκτονικής στη Σεούλ το Σεπτέμβριο 2017. Έχει συμμετάσχει στο σχεδιασμό κατοικιών διαφορετικής κλίμακας καθώς και ξενοδοχείων.