Paradox | 2019

Η ιδιαιτερότητα του εν λόγω κτιρίου είναι το γεγονός οτι ενώ πρόκειται για ενα development πολλαπλών κατοικιών, η δωρική και μεστή εξωτερική του εμφάνιση, παραπέμπει σε γλυπτική μονοκατοικία. Τα στοιχεία του εμφανούς σκυροδέματος, των ξύλινων κατακόρυφων περσίδων και των διευρυμένων ημιυπαόθριων και φυτεμένων επιφανειών, αποτελούν τα βασικά υλικά του δυναμικού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Το κτίριο είναι υπο κατασκευή.

 

Τοποθεσία: Voula

Επιφάνεια: 1150 μ2

 

The unique character of this project is that we managed to make a multi-residential building to look like a large scale private villa. This aspect created a lucrative background allowing the sellability of the separate apartments. Brut concrete, strong vertical shading fins made out of timber and wide open green and water gardens are the key elements of this 4 storey - 4 house structure. The building is under construction.

 

Location: Voula

Surface: 1150 m2

 

 

 

 

© 2018 Gavalas Architects
Internet Support emile ®