Berlin | 2009

Ζητήθηκε από τους ιδιοκτήτες ένας ριζικός ανασχεδιασμός του μπαρ , καθώς η θέση και  ο μη ευνοϊκός προσανατολισμός του, δημιουργούσαν δυσάρεστες συνθήκες παραμονής ιδιαίτερα κατα τους θερινούς μήνες με αποτέλεσμα να τον καθιστούν ένα λιγότερο δημοφιλή  χώρο αναψυχής. Ο νέος  σχεδιασμός  συντέλεσε στην πλήρη ανανέωση του χώρου μέσω επαρκούς σκίασης και συστημάτων φυσικού δροσισμού.

 

Τοποθεσία: Άγιος Νικόλαος, Σαλαμίνα

Επιφάνεια: 310 μ2

 

The owners of the bar asked for a deep renovation since its unfavorable orientation was causing unpleasant living conditions for the customers and thus reduced profitability. The new design offered a renewed style and pleasant occupant conditions due mainly to the right forms of shading and natural ventilation.

 

Location: Αgios Nikolaos, Salamina

Surface: 310 m2

 

 

 

 

© 2018 Gavalas Architects
Internet Support emile ®