Meeting Earth | 2002

Είναι ένα βιοκλιματικό στέγαστρο κατασκευασμένο αποκλειστικά από ντόπια υλικά το οποίο εξυπηρετεί το σχολείο και τους κατοίκους του απομονωμένου χωρίου Pankese , σε αυτή τη φτωχή χώρα του ισημερινού. Κατασκευάστηκε μέσα σε 15 μέρες από μια ομάδα εθελοντών της σχολής Αrchitectural Αssociation London.

 

Τοποθεσία: Pankese, Ghana, Africa

Επιφάνεια: 80 μ2

 

It’s a bioclimatic shelter that was constructed only by indigene raw materials and solid voluntary work and it is used for the village of Pankese, which is a small rural village in the equatorial zone of Ghana.The construction was completed after 15 days of hard work from a team of Diploma and Masters cource from Αrchitectural Αssociation of London.

 

Location: Pankese, Ghana, Africa

Surface: 80 m2

 

 

 

 

© 2018 Gavalas Architects
Internet Support emile ®