Panderkis | 2016

Πρόκειται για ένα από τα πιο προνομιακά διαμερίσματα της Αθήνας που βρίσκεται σε άμεση συνομιλία με τον ιερό βράχο της Ακρόπολης αλλά και το Νέο Μουσείο. Ο χώρος ανασχεδιάστηκε ριζικά και λειτουργεί ως openplan  προκειμένου να υπάρχει από παντού άμεση θέασης υπέροχης θεάς. Λευκό πεντελικό μάρμαρο, διαφανή γυάλινα χωρίσματα και ζεστός δρύινο δάπεδο, πλαισιώνουν αυτή την εικόνα που καδράρει ιδανικά  την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα.

 

Τοποθεσία: Ακρόπολη Αθηνών

Επιφάνεια: 115 μ2

 

One of the most privileged apartments of Athens was renovated in a direct relation with the sacred hill of Acropolis  and the New Museum.  The space was transformed into an open plan design in order  to take advantage of the unique view. Pentelic white marble, transparent glazed panels and warm oak floor stripes are the main elements that were used to create the ideal frame in order to observe the unobstructed view of Parthenon.

 

Location: Acropolis, Athens

Surface: 115 m2

 

 

 

 

© 2018 Gavalas Architects
Internet Support emile ®