Santorini Star | 2016

Στην υπάρχουσα ξενοδοχειακή μονάδα έγινε προσθήκη ενός νέου διώροφου  κτιρίου με απώτερο σκοπό την ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα στην πλευρά της παράλιας του Περίβολου αλλά και την αβίαστη ένταξη του νέου κτιρίου στα όρια του οικισμού του Μεγαλοχωρίου. Το κτίριο χαρακτηρίζεται από άμεση σχέση μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

 

Τοποθεσία: Mεγαλοχώρι Σαντορίνης

Επιφάνεια: 3.401 μ2

 

A new two-storey building was created at the side of the existing hotel village .Using the correct decisions, the building managed to offer an amazing view of the seaside of Perivolos and meanwhile an affordable adjustment to at its suitable landscape effortlessly.

 

Location: Megalochori , Santorini

Surface: 3.401 m2

 

 

 

 

© 2018 Gavalas Architects
Internet Support emile ®