The Frame | 2018

Τα δύο βασικά συστατικά της σύνθεσης που μορφώνουν το κτίριο, είναι τα πλαίσια που αγκαλιάζουν τους ημιυπαίθριους αλλά και κύριους χώρους διημέρευσης ,σε συνδυασμό με το έντονο γεωμετρικό και πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό διάτρητο  στοιχείο, σαν ανάμνηση της παλιάς μονοκατοικίας που υπήρχε στο οικόπεδο από τη δεκαετία του 1970. Η κτιριακή μονάδα θυμίζει σε μεγάλο βαθμό ένα παιχνίδι tetris με γωνιακά τεμάχια που κουμπώνουν μεταξύ τους.

 

Τοποθεσία: Βούλα Αττικής

Επιφάνεια: 1.072 μ2

 

The two most important elements of the synthesis that shape the building, are the frames that surround the semi-open and the living spaces in combination with the fiery geometrical perforated characteristic  that reminds the old house that was settled there in 1970. The building is like the game of Tetris with the angular components that clink together.

 

Location: Voula, Attica

Surface: 1.072 m2

 

 

 

 

© 2018 Gavalas Architects
Internet Support emile ®