Solid Transparency | 2018

Κομβική ιδέα ήταν η γεωμετρική παράθεση των κουτιών που προεξέχουν από τον κύριο κτιριακό όγκο. Ένα κέλυφος που χρειάστηκε να κατατμηθεί σε επιμέρους ενότητες όψεων για να διασκεδάσει την κατά τα άλλα πολύ μονολιθική και επιμήκη μεγάλη επιφάνεια του με θέα προς τη θάλασσα. Οριζόντια γραμμικά στοιχεία και κρεμαστά πτερύγια από τα οποία αναρτώνται κρυφοί χώροι και αρχιτεκτονικές προεξοχές.

 

Τοποθεσία: Βούλα Αττικής

Επιφάνεια: 1.204 μ2

 

The main idea, was the setting of the boxes as protrusions of the main building envelope and the division of them. As a result the separated facades are creating an interesting result at the building, which offers an outstanding and private view of the sea. Horizontaland linear components add on the main core and create further spaces and architectural elements.

 

Location: Voula, Attica

Surface: 1.204 m2

 

 

 

 

© 2018 Gavalas Architects
Internet Support emile ®