Sail & Twist | Ano Voula 2021

Μια μοναδική περίπτωση πολυ-μονοκατοίκησης, οπου σε κτίριο μορφολογίας πολυκατοικίας, κληθήκαμε να προσαρμόσουμε λειτουργικά τρείς αυτόνομες μονοκατοικίες των δύο επιπέδων έκαστη. Πληθωρική χωρική αντιμετώπιση σε συνδυασμό με υδάτινα και φυτεμένα στοιχεία, διάσπαρτα σε όλο το κτίριο συνδυάζονται με καμπυλόμορφες πλάκες που περικλείουν τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

 

Τοποθεσία: Ανω Βούλα

Επιφάνεια: 1282 μ2

 

A unique case of multi-detached house, where in a building morphology of an apartment building, we were asked to functionally adapt three autonomous detached houses of the two levels each. Exuberant spatial treatment in combination with water and planted elements, scattered throughout the building are combined with curviform slabs that enclose the architectural design.

 

Location: Ano Voula

Surface: 1282 m2

 

 

 

 

© Gavalas Architects
Réalisation emile ®