Komvos | 2020

Το εν λόγω development αποτελείται απο πέντε ανεξάρτητες μονοκατοικίες με ιδιωτικό κήπο και πισίνες, ακριβώς μπροστά στην παραλία της Βάρκιζας. Η διάταξη των κατοικιών έγινε με κριτήριο την επίτευξη ιδιωτικότητας για έκαστη κατοικία όπως και τη στροφή προς τη θάλασσα και το Νότο.  Κάθε σπίτι αποτελείται απο βασικούς χώρους διημέρευσης (Σαλονι-τραπεζαρία-κουζίνα) στο ισόγειο, Δύο ή τρία υπνοδωμάτια με ensuite λουτρά στον πρώτο όροφο και βοηθητικούς χώρους, parking και ξενώνα στο υπόγειο. Οι λευκοί συμπαγείς όγκοι πλαισιώνονται απο οριζόντιες και κατακόρυφες επενδύσεις κορμών απο bamboo, που αποτελεί μια επανάληψη του περιβάλλοντος φυσικού τοπίου, το οποίο είναι γεμάτο καλαμιές. Σε συνεργασία με το Γραφείο Barbatsis Architects.

 

Τοποθεσία:

Επιφάνεια: 970 μ2

 

This development consists of five independent houses with private gardens and swimming pools, right in front of the beach of Varkiza. The layout of the houses was based on the scope of achievement of privacy for each house as well as the turn to the sea and the South orientation. Each house consists of basic living areas (living room-dining room-kitchen) on the ground floor, two or three bedrooms with ensuite bathrooms on the first floor and utility rooms, parking and guest house in the basement. The white solid volumes are framed by horizontal and vertical bamboo trunks, which is a repetition of the surrounding - full of reeds - natural landscape. In collaboration with the Barbatsis Architects Office.

 

Location: Varkiza

Surface: 970 m2

 

 

 

 

© Gavalas Architects
Internet Support emile ®