Morphosis | 2020

Το project αφορά την πλήρη ανακατασκευή, ενεργειακή αναβάθμιση και διαμόρφωση μια τριπλοκατοικίας στην Άνω Βούλα με χρονολογία κατασκευής των αρχών της Δεκαετίας του 1990. Το κτίριο αλλάζει δραστικά μορφή και αλληλουχία μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του και με χρήση απομίμησης εμφανούς σκυροδέματος, μεταλλικών περσίδων και μη βατών προεκτάσεων, όπως και με την προσθήκη ανελκυστήρα με επένδυση cot-ten, δημιουργείται μια εξισορρόπηση των προηγούμενων μορφολογικών ατελειών. Το έργο έιναι υπο κατασκευή.

 

Τοποθεσία: Upper Voula

Επιφάνεια: 750 μ2

 

The project concerns the complete reconstruction, energy upgrade and configuration of a three-storey house in Ano Voula with a first construction date of the early 1990s. The building drastically changes shape and communication between its interior and exterior spaces and using imitation visible concrete, metal blinds and non-passable extensions, as with the addition of a cot-ten-lined lift, a balancing of previous morphological imperfections is created. The project is under construction.

 

Location: Άνω Βούλα

Surface: 750 m2

 

 

 

 

© Gavalas Architects
Internet Support emile ®