The Pure | 2020

Για το εν λόγω κτίριο ζητήθηκε απο τους ιδιοκτήτες να σχεδιαστεί με γνώμονα την απλότητα, ουδετερότητα και αγνότητα μορφής και λειτουργιών. Ενα δυναμικός συνδυασμός μεταξύ επιφανειών απο εμφανές ανεπίχριστο σκυρόδεμα σε αντιδιαστολή με την επένδυση των όψεων απο φυλλα διάτρητου αλουμινίου, δημιουργούν μια ισορροπία σε λευκό φόντο. Μια γλυπτική σύνθεση με κατακόρυφα, οριζόντια και ημισυμπαγή αρχιτεκτονικά στοιχεία συνθέτουν επι της ουσίας ενα αποδομημένο κύβο. Το κτίριο πλαισιώνεται απο φυτεμένες ΄ζωνες και κήπους σε όλα τα επίπεδο, μειώνοντας το περιρρέν αστικό τοπίο για τους χρήστες. Οι εσωτερικοί χώροι σχεδιάστηκαν βάσει των εξατομικευμένων αναγκών των μελλοντικών οικογενειών.

 

Τοποθεσία: Γλυφάδα

Επιφάνεια: 1200 μ2

 

For this multiresidential building, the owners asked us to design using simplicity, neutrality and purity of form and functions in mind. A dynamic combination between surfaces of visible concrete surfaces as opposed to perforated aluminum sheets, creates a contradictory balance. A sculptural composition with vertical, horizontal and semi-compact architectural elements make up essentially a deconstructed cube. The building is flanked by planted lareas and gardens on all buildable levels, reducing the surrounding urban impact for the users. The interiors were designed based on the individual needs of future families.

 

Location: Γλυφαδα

Surface: 1200 m2

 

 

 

 

© Gavalas Architects
Internet Support emile ®