Tethlasis | 2020

Τέσσερα αυτόνομα πολυτελή διαμερίσματα με ιδιωτικούς κήπους και όλα με πισίνες διατάσσονται σε ενα σύνθετο αρχιτεκτονικό πάζλ ευρισκόμενο στην Άνω Βούλα. Το προνομιακό οικόπεδο με αμφότερες ανεμπόδιστες θέες στη θάλασσα και το όμορο πάρκο συνέτειναν στη δημιουργία ενος κελύφους με έντονη διαμπερότητα και μεγάλα ανοίγματα. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ιδιωτικότητα μεταξύ των διαμερισμάτων, δημιουργήθηκαν οριζόντια και κατακόρυφα στοιχεία στις όψεις που βοηθούν στην οπτική απομόνωση. Αυτη η διαδικασία προέκυψε μέσω της διάσπασης ενός ενιαίου χειρισμού με τη μορφή τεθλασμένης γραμμής σε όλο το περίγραμμα του κτιρίου.

 

Τοποθεσία: Voula

Επιφάνεια: 1080 μ2

 

Four unique luxury apartments with private gardens and all of them with swimming pools, are arranged in a complex architectural puzzle located in Ano Voula. The privileged plot with both unobstructed main orientations with sea views and the adjacent park, contributed to the creation of a building envelope with intense permeability and large apertures. In order to ensure privacy between apartments, some horizontal and vertical elements were created on the sides of the shapes that assist the visual isolation. This process arose through the breakdown of a single handle gesture in the form of a broken line throughout the building .

 

Location: Voula

Surface: 1080 m2

 

 

 

 

© Gavalas Architects
Internet Support emile ®