MegaYacht | 2019

Συμμετοχή σε κλειστό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για το σχεδιασμό και επίβλεψη της κατασκευής ενός πρωτοποριακού συγκροτήματος κατοικιών Α+ στη Μαρίνα της Γλυφάδας, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα. Ο σχεδιασμός εμπνεύστηκε απο το εξαιρετικά επίμηκες σχήμα του οικοπέδου, την ύπαρξη της πολύβουης παραλιακής λεωφόρου στην πίσω πλευρά και την ανεμπόδιστη θέαση του υδάτινου στοιχείου στο Νότο.

 

Τοποθεσία: Γλυφαδα

Επιφάνεια: 1170 μ2

 

Participation in a private architectural competition by invitation for the design and supervision of an innovative A+ housing complex at the Glyfada Marina, right on the seafront. The design was inspired from the extremely elongated shape of the plot, the existence of the buzy coastal Avenue on the back side and the unobstructed viewing of the sea towards South.

 

Location: Glyfada

Surface: 1170 m2

 

 

 

 

© 2018 Gavalas Architects
Internet Support emile ®